Elite Derm és

UNA CLARA APOSTA A LA CREIXENT DEMANDA A LES FARMÀCIES AMB UNA COSMÈTICA DE BELLESA D’ALTA QUALITAT I CONFIANÇA.

Productes testats dermatològicament, sense parabens i majoritàriament sense al·lèrgens. Confiant en la professionalitat i el coneixement farmacèutics, hem creat una línia de productes d’alta gamma basats en una elevada concentració d’actius naturals i amb resultats garantits.

Quan parlem de bellesa no ens hauríem de limitar mai a aplicar-nos un sol producte; cal seguir un ritual que cobreixi totes les necessitats de la nostra pell.

PER ACONSEGUIR L’ESTAT ÒPTIM DE LA NOSTRA PELL I EL NOSTRE ROSTRE RESULTA IMPRESCINDIBLE EL SEU CONEIXEMENT I ANÀLISI

Gràcies als nostres experts hem creat i desenvolupat una línia de productes que actuen a les diferents capes de la pell susceptibles a tractament. La cosmètica per passos dóna sentit a la nostra línia de productes: prepara, activa i tracta.

“UN RITUAL ÉS ALLÒ QUE CONSIDEREM COM UNA ACCIÓ, PRÀCTICA O CERIMÒNIA QUE HEM D’INTERIORITZAR I SEGUIR DE FORMA HABITUAL”

La nostra missió és crear un ritual de bellesa amb el qual cobrim les necessitats i expectatives del públic en general. Amb les recomanacions dels nostres experts hem creat productes satisfactoris i complets, que cobreixen de forma concreta i específica totes les necessitats de la pell.