Volem donar a conèixer la nostra nova línia de cosmètica d’alta gamma i exclusiva, de la mà de productes que representin i aportin valors similars, on l’associació cosmètica i gastronomia despertin i evoquin sensacions totalment diferents, noves i modernes.

I ho volem fer en un espai totalment diferent: la farmàcia, que és el canal on es comercialitza la línia de productes Elit Derm, un establiment de salut que alhora aporta qualitat, confiança i garantia.

LA SEVA APOSTA: CAVA BRUT NATURE D’ALTA QUALITAT. NOU HECTÀREES AL COR DE LA D.O. PENEDÈS, EL MILLOR VI PER ACONSEGUIR, A TRAVÉS DE L’ART DEL COUPAGE, LES MILLORS CAVES MARIA CASANOVAS DEL PENEDÈS.

Cava fundada l’any 1982 a Sant Sadurní d’Anoia, celler de limitada producció, un producte d’autor.

Les caves Maria Casanovas Reserva i Gran Reserva s’elaboren amb les varietats clàssiques de la D.O. Penedès Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Aquests van ser els pioners amb la varietat Pinot Noir amb coupage alternatius als clàssics.

COMPROMÍS AMB L’ENTORN I EL MEDI AMBIENT. DES DEL CELLER VIDBERTUS ES CREU EN LA SOSTENIBILITAT DE LES VARIETATS COM EL TREPAT, EL GARRUT I LA PERELLADA, AUTÒCTONES DE LA CONCA DE BARBERÀ.

El Celler VidBertus busca la singularitat i la perfecta expressió de cadascun dels raïms, a través d’una viticultura ecològica de rendiments baixos i intensa maduració. Dins de cada ampolla trobareu la personalitat dels raïms, de gran pes i concentració, sempre cenyits als límits de l’harmonia i l’elegància.

ues de la D.O. Penedès Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Aquests van ser els pioners amb la varietat Pinot Noir amb coupage alternatius als clàssics.

FENT LÀCTICS DES DEL 1939; AUTÈNTICS I ARTESANALS. LA MILLOR LLET DE VACA, CABRA I OVELLA PER PORTAR A TOT CATALUNYA; IOGURTS, FLAMS, CREMES, PASTISSOS, MATONS O FORMATGES.

Ubach Formatgers va obtenir el tercer premi al millor formatge 2017 a Lactium.