Esdeveniment

1ª prova del IV Matxplay Femení per Equips 2019 (Lloret 06-10-19)

Aquest diumenge va començar la competició de Matx Play femenina de Pitch & Putt, aquesta modalitat consisteix a guanyar el forat al contrincant, en el femení es juga també en parelles i guanya aquella que s’adjudica més forats. Aquesta primera prova es va jugar al Pitch and Putt Lloret. Només jugaven dues parelles de cada equip, les nostres parelles estaven formades per la Cèlia Planton i la Maritxu Andreu, i l’altra parella per l’Eva Morgado i la Rosa Quirante. Van lluitar fins als últims forats  contra les Mineres de Hàndicap 1 i les Del Vallès Femení, contra les mineres van guanyar i van perdre contra les del Vallès.

En aquesta competició  en cada forat hi ha aproximacions i dues de les nostres jugadores van aconseguir emportar-se algunes de les aproximacions.

La pròxima prova serà a Vilanova i la Geltrú al camp del Portal del Roc el dia 2 de novembre.

A part, el dissabte dia 5, l’Ester i la Maria van assistir a una reunió de capitanes dels equips femenins, a on es va parlar de la importància de l’esport femení i que les dones cada dia intentin competir més. Encara hi ha molt camí per fer, però hi ha bones iniciatives per promocionar aquest esport a les dones.

Deixa un comentari