Cosmètica, Esdeveniment

ELIT DERM continua present a Mas Gurumbau

Aquest passat dissabte, 30 de juny, s’ha jugat la final de l’Interclubs Femení ACPP i Elit Derm hi ha estat present amb un autèntic stand ple de glamour.

Totes les jugadores d’arreu van poder provar en primera persona les cremes, les olors i les sensacions de la marca de cosmètica Elit Derm. Després d’una jornada de competició sota el sol, ningú es va poder resistir a una aplicació dels Rituals Premium.

Abans de l’aplicació del Ritual Premium, es realitzava un anàlisi del tipus de pell i es coneixia d’aquesta manera les debilitats i necessitats de cada assistent. I a un alt nivell de detall i personalització, s’intercanviaven opinions i es resolien dubtes a tots els que ho desitgessin.

Aquesta jornada va durar tot el matí del dissabte, va ser després de l’entrega de premis i del piscolabis que va oferir Mas Gurumbau, que ja vam donar per finalitzada la participació d’Elit Derm a la final d’Interclubs Femení.

P&P Peralada va guanyar la categoria Scratch i Hcp 1, Mineres van guanyar la categoria Handicap a la final de l’Interclubs Femení ACPP 2018.

L’enhorabona a totes les participants! Ha estat un plaer ser partícips d’aquesta final!

Galeria a Flickr

Deixa un comentari