Esdeveniment

I Torneig Pitch & Putt Elit Derm

La cosmètica Elit Derm al camp de golf i Pitch&Putt de Mas Gurumbau.

Divendres van començar a competir 30 participants, més d’una cinquantena de participants a la jornada del dissabte i més d’una setantena a la jornada del diumenge han definit el I Torneig de Pitch&Putt Elit Derm amb èxit.

El torneig estava format per varies modalitats i categories; individual, parelles, masculí i femení. Un cap de setmana festiu i divertit, carregat de premis i sorpreses.

Ambdues jornades van començar aproximadament les 8.30h amb un esmorzar de carn a la brasa; i a les 9.30h es va donar el tret de sortida del torneig. El torneig va finalitzar al voltant de les 12.30h; i mentre els participants prenien una copa de cava després de jugar, van venir a gaudir de l’stand Elit Derm i l’essència de la marca que tan ben representada havia quedat. Els aires Elit Derm es respiraven per tot el camp de Mas Gurumbau, amb pancartes i premis a forats especials. Tots els participants van gaudir d’un bon ambient.

Durant tot el torneig, els participants van conèixer en primera persona que són els Tastos de Cosmètica d’Elit Derm, van sentir les aplicacions dels Rituals i van poder provar les textures i les olors dels sèrums i les cremes.

Des d’Elit Derm, volem agrair a tots als participants el vostre compromís i el vostre retorn, així com també a Mas Gurumbau per les facilitats que han donat, el bon tracte rebut i l’espai cedit per tal de gaudir d’una jornada extraordinària. Així mateix, donar les gràcies a tots els col·laboradors d’Elit Derm amb els premis cedits i les valors que tant ens uneixen; Maria Casanovas amb el cava, VidBertus amb la visita a la vinyes i la degustació de vi i a Làctics Ubach amb els formatges. A tots ells, gràcies per aquest I torneig de Pitch & Putt Elit Derm.

Galeria de Fotos a Flickr

Deixa un comentari