Cosmètica

TAST DE COSMÈTICA: FARMÀCIA TRES CREUS (15.03.18)

EL PRIMER TAST DE COSMÈTICA A LA FARMÀCIA TRES CREUS

Ahir vam gaudir d’una experiència exclusiva. Cosmètica i gastronomia es van fusionar en un emplaçament molt singular: la Farmàcia Tres Creus. Tots els assistents es van deixar seduir per les sensacions i textures Elit Derm mentre van degustar els millors vins, caves i formatges.

El show Elit Derm, fidel a la filosofia de la marca, es va distribuir en quatre zones, que representaven els 4 passos d’un Ritual Premium.

A la primera zona la dermo-consellera Elit Derm seduïa tots els sentits amb la demostració i aplicació dels Rituals a aquells que ho van voler.

A continuació, hi havia la zona de test de la pell, on amb la màquina de diagnòstic Microcaya es realitzaven anàlisi de la pell, coneixent així les seves necessitats per poder realitzar posteriorment un acurat assessorament cosmètic.
En paral·lel, tenia lloc el Tast de cosmètica, on una cinquantena d’assistents van poder comprovar l’efectivitat i qualitat dels nostres productes a les seves pròpies pells.

Per finalitzar aquest ritual de passos es podia gaudir d’un fantàstic tast gastronòmic; els caves de Maria Casanovas, els vins de VidBertus i els formatges Ubach van contribuir a l’experiència Elit Derm. I, amb un bon gust de boca el públic deixava la seva empremta al photocall i participava en el sorteig d’un Ritual Box Mini. 

Les guanyadores del sorteig van ser; Maribel Toiran i Marta Arcabell. Moltes felicitats noies!

Deixa un comentari