Consells, Cosmètica

ANY NOU, RUTINES NOVES

Qui no té propòsits pel nou any? Fer exercici, portar la feina al dia, estalviar… grans tòpics que no ens duren gaire temps, tenen una caducitat molt curta. Però aquest any, és veritat de la bona!

Em cuidaré la pell!

No és fàcil seguir una rutina de neteja perquè sovint ens fa mandra, o pensem que ja no portem maquillatge que ens hem posat a primera hora del matí. A la nit és quan tenim encara més partícules brutes a la pell. Una bona neteja és essencial però també ho és el tractament que ens apliquem posteriorment. Anem a diferenciar els trets essencials de les rutines que necessita la pell.

  1. Peeling setmanal

El Peeling Elit Derm de textura fluïda permetrà extreure totes les partícules mortes de la pell i renovar-la. La combinació dels tres àcids produeixen una elevada renovació epidèrmica que aconseguiran atenuar les línies d’expressió i millorar la lluminositat de la pell. No hi ha distinció ni gènere ni d’edats, i és altament recomanat per a pells mixtes.

Ho aplicarem 1-2-3 vegades per setmana en funció de la sensibilitat de cada pell. Després de la neteja diària ho aplicarem com a sèrum, i a continuació la crema de nit. El retirarem el matí posterior amb la neteja habitual. 

  1. Mascareta setmanal

La Mascareta amb col·lagen marí tracta els efectes no desitjats del pas del temps. Les seves propietats protectores i humectants, preserven la textura i tonicitat de la pell. 

Ho aplicarem de forma setmanal, indistintament al matí o a la nit. Es deixa actuar durant 15 minuts i se’n retira l’excés amb aigua. A continuació, es realitza el ritual diari.

  1. Neteja diària

Llet, oli, gel, aigua micelar… netejar la pell dues vegades al dia, és el fet estricte i necessari per complir tot el cicle del ritual de bellesa. Es recomana utilitzar productes ideals per a cada tipus de pell.

  1. Sèrum diari

Concentració més alta d’actius que arriba a una capa més interna de la pell. De textura gel amb fàcil absorció i creats també ser un prèvi a la crema habitual ja que en multiplica els seus efectes. És ideal també utilitzar-los dues vegades al dia, de la mateixa manera que ho farem amb la crema de tractament. 

  1. Crema de tractament

En funció de les necessitats de cada pell recomana un o d’altra crema de tractament. És essencial aplicar-ne una, ens donarà el confort que necessitem. Ens ajudaran per les imperfeccions, taques, línies d’expressió, falta o excés d’aigua… Amb elles, li donarem l’equilibri perfecta que la nostra pell necessita.  

  1. Pre base de maquillatge

El Vel de Seda, un producte molt versàtil: excel·lent hidratant i il·luminador per a pells joves. Amb efecte matificant per a les pells mixtes, i actua com a primer si és usat després del tractament i com a base del maquillatge, aconsegueix tenir una pell llisa i sense imperfeccions. 

Aquest any ho aconseguiré!

Deixa un comentari