Consells, Cosmètica

PERQUÈ UN RITUAL PREMIUM?

Tenir un cutis impecable no és un monopoli de les noies joves… Hi ha diferents maneres d’aconseguir que la bellesa es prolongui… Al màxim!

A partir dels 40 anys, l’aspecte del cutis canvia notòriament, i és per això que és necessari utilitzar productes reafirmants, antiarrugues, nutritius, reomplidors, tensors… Tot un univers a l’abast de tota dona per aconseguir arribar al que sembla una utopia: tenir una pell tersa i suau en una edat madura.

L’envelliment és quelcom que podem atrassar. L’edat biològica està condicionada, d’una banda, per una part de genètica (menys important) i, d’altra, per la qualitat de vida i la cura de la pell (la més important).

Lluir una pell bonica i estar radiants a qualsevol hora no és gens complicat. El nostre gran aliat és tenir una RUTINA PREMIUM que ens ajudi a ser constants i trobar els productes més adequats pel nostre tipus de pell.

El Ritual a seguir que recomanem és el següent:

Després de la doble neteja de la nostra pell i d’aplicar un tònic:

 

0 – HARMONY: L’exfoliació

Aquest pas no és una rutina diària ja que es tracta d’una exfoliació.

Es recomana dos o tres cops per setmana en funció del nostre tipus de pell. El peeling que utilitzarem serà químic: PEELING TRIPLE ÀCID, amb el qual aconseguirem retirar totes les cèl·lules mortes de la pell, afinar la seva superfície i oxigenar-la.
Un altre tractament setmanal és la nostra MASCARETA DE COL.LÀGEN MARI. L’hem d’utilitzar 1 o 2 de vegades a la setmana, així aportem un extra a la pell que amb altres tractaments diaris no podriem aportar.

 

1 – ORIGIN: Contorn d’ulls i de llavis

El contorn d’ulls i de llavis, tal com el seu nom indica, és un producte específic per l’àrea del contorn d’ulls. En tractar-se d’una pell molt més fina i sensible, es recomana utilitzar un producte adequat per aquesta zona i combatre les seves afeccions com ulleres, bosses i línies d’expressió.

 

2 – INTENSITY: Sèrum

A continuació vindria el sèrum. El sèrum s’utilitza per tractar les nostres necessitats cutànies més específiques (taques, arrugues, lluminositat…) i reuneix una concentració d’actius molt elevada amb una textura lleugera i fresca.

Els nostres Sèrum RADIANT i Sèrum LIFTING efecte FLASH són la resposta a les nostres preocupacions.

 

3 – ESSENCIAL: Cremes

I per fi trobem la tradicional crema! Sobretot ha de ser hidratant. La seva funció principal és la de crear una barrera oclusiva que retingui l’aigua en la nostra pell i eviti la deshidratació. Tots els extres nutritius, reparadors i reafirmants que conté la crema són afegits que van bé a la nostra pell per allargar la joventut d’aquesta.

Les nostres cremes ANTIAGING, SUBLIM o ADVANCED són el tractament perfecte per arribar a tenir una pell comfortable i perfecte.

 

Deixa´t seduir pel nostre RITUAL PREMIUM, el ritual que vol cuidar la teva pell.

 

Ivana Carreras
Assessora en dermo-cosmètica

Deixa un comentari