Cosmètica, Esdeveniment

ELIT DERM AL GASTRO&FASHION EVENTS

Aquest cap de setmana hem estat presents a la primera edició del Gastro&Fashion Events. Un esdeveniment on s’ha fusionat la moda, la gastronomia i la cosmètica; un market amb Pop Up’s, desfilades de moda, degustacions, activitats i tallers. Ubicat en un espai immillorable i molt singular, El Serrat del Figaró (espai de Nandu Jubany, a Taradell), als peus del massís del Montseny, hem pogut gaudir d’un gran cap de setmana amb Elit Derm i tot el seu equip.

L’stand Elit Derm es va situar al hall de la finca, on tots els assistents podien gaudir del “Tast de Cosmètica”: realitzar-se un anàlisi de pell amb les nostres màquines; obtenir consells i recomanacions basant-se en els resultats obtinguts i, finalment, fer un tast dels nostres productes.

També, vam tenir un espai destinat a demostracions de la mà de la nostra experta que aplicava els Rituals Premium a qui ho desitgés. Els participants a la demostració podien gaudir i sentir els beneficis dels productes Elit Derm a la seves pròpies pells. D’altra banda, vam tenir amb nosaltres a la Marta Molina, farmacèutica i responsable d’una de les farmàcies Elit Derm, que explicava els beneficis i l’aplicació dels passos dels Rituals.

Presentem un recull fotogràfic dels moments que vam gaudir gràcies a la plena implicació de tot l’equip Elit Derm que va deixar impressionats a tots els assistents amb la seva presentació de marca.

Deixa un comentari